Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -1 000 Kč

Přenosná EV nabíječka EV FUEL typ 2, 16A /32A, modrá

Evful
AL-4117

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ.  Nové zboží zabalené v originálním obalu. Záruka 24 měsíců.

Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

3 990 Kč
S DPH
4 990 Kč Sleva 20%
Počet
Poslední kus skladem

 Přenosná EV nabíječka Evfuel typ 2, 16A /32A, modrá

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ.  Nové zboží zabalené v originálním obalu. Záruka 24 měsíců.

Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

EVFUEL a všechny jeho součásti jsou navrženy a vyrobeny pro elektrickou bezpečnost. Díky postříbření na vstupu Type 2 (IEC62196-2) má naše nabíječka lepší vodivost a může zabránit přehřátí.
Jednoduše připojte správnou odpovídající zástrčku a začněte nabíjet. EVFUEL Portable EV Charging Station automaticky detekuje, která zástrčka adaptéru je zapojena, a začne nabíjet při maximálním nabíjecím výkonu. Nemusíte počítat, kolik kilowatthodin můžete nabít, takže můžete nabíjet bezpečně a ušetřit drahocenný čas.
EVFUEL s konektorem IP54 Type 2 dokáže nabíjet téměř všechna elektrická vozidla. Standardně se dodává se dvěma nastavovacími zátkami. S adaptérovou zástrčkou CEE můžete rychle nabíjet své vozidlo pomocí 32ampérové ​​zásuvky. 

EVFUEL je nová podznačka MUSTART na evropském trhu. Naším posláním je umožnit nabíjení elektromobilů kdykoli a kdekoli, aby majitelé elektromobilů mohli volně řídit.

V posledních letech jsme zlepšili kvalitu produktů, vyvinuli nové produkty. Majitelům usnadňujeme a zrychlujeme nabíjení auta.

Inteligentní čip
Přenosná nabíjecí stanice pro elektromobily EVFUEL automaticky rozpozná, která zástrčka adaptéru je vložena, a začne nabíjet maximálním nabíjecím výkonem.

Používejte kdekoli
EVFUEL s konektory IP54 Type 2 dokáže nabíjet téměř všechna elektrická vozidla. Standardně se dodává se dvěma nastavovacími zátkami. Pomocí nastavovací zástrčky CEE můžete vozidlo rychle nabíjet ze zásuvky 32 A. Tuto přenosnou nabíječku můžete také zapojit do 2kolíkové domácí zásuvky v Evropě.

Bezpečný a spolehlivý
EVFUEL a všechny jeho součásti jsou navrženy a vyrobeny pro elektrickou bezpečnost.

Technické specifikace:

  • Značka: Evfuel
  • Hmotnost: 5,54 kg
  • Rozměry: 40 x 34,4 x 14,4 cm

Parametry

Záruka:
24 měsíců
Nové

Doporučené produkty z kategorie: