Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -240 Kč

Bezpečnostní zámek na volant a pedál Tevlaphee ‎LA80010, stříbrná

Tevlaphee
AL-5758

2 roky Rozbalené Rozbalené

Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Nové zboží, pouze v rozbaleném poškozeném balu. Záruka 24 měsíců.

Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

750 Kč
S DPH
990 Kč Sleva 24%
Počet
Poslední kus skladem

Bezpečnostní zámek na volant a pedál Tevlaphee ‎LA80010, stříbrná

Toto zařízení proti krádeži automobilu je vyrobeno z vysoce kvalitního hliníku, slitiny a oceli, což mu zajišťuje pevnost a odolnost vůči řezání, nárazům, korozi a prasklinám. Je odolné proti útokům nástroji jako šťouchací nářadí, pila, kladivo a freon. Multifunkční zámek volantu má dvojí funkci - účinně zabraňuje krádežím a může být použit k rozbíjení skla v nouzových situacích.

Speciální design tohoto zařízení zahrnuje dvojitý zamykací válec pro zvýšenou bezpečnost a nižší šance na jeho otevření. Součástí balení jsou také 2 lepící pásky, které umožňují připevnění U-části zajišťovacího háku bez poškození volantu. Vnější strana brzdového háku je vyrobena z plastové pryže a vnitřek z pevné oceli, což zvyšuje ochranu před řezáním a zároveň udržuje estetický vzhled.

Zařízení je univerzální a nastavitelné, s třísekčním teleskopickým zámkem hydraulické brzdy, který se dá upravit podle výšky volantu/pedálu/spojkové brzdy. Zámek je vhodný pro různé typy vozidel, včetně osobních aut, nákladních vozů, dodávek, SUV a golfových vozíků, a je kompatibilní s auty, kde je vzdálenost od volantu k brzdě mezi 57,9 a 85 cm.

Zámek je vyroben z vysoce kvalitní tvrzené oceli a vysoce kvalitního hliníku, aby odolal útokům páčení, vroubkování, kladiva a freonu. S pevným tělem pro povětrnostní kapacitu a pevnost, také pro odolnost proti proříznutí, kterou zloději hůř porazí.

Technické specifikace:

  • Značka: Tevlaphee
  • Model: ‎LA80010
  • Rozměry: 38,1 x 15,2 x 7,6 cm
  • Materiál: legovaná ocel

Parametry

Záruka:
12 měsíců
Unpacked

Doporučené produkty z kategorie: