Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -300 Kč

Protiskluzový potah na volant Ergocar, 38 cm, černá

Ergocar
AL-6194

2 roky Rozbalené Rozbalené

Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Nové zboží, pouze v náhradním obalu. Záruka 24 měsíců.

399 Kč
S DPH
699 Kč Sleva 43%
Počet
Poslední kus skladem

Protiskluzový potah volantu Ergocar, 38 cm, černá

Ergocar Car Steering Wheel Cover je potah na volant, který poskytuje pohodlný úchop a ochranu vašeho volantu. Tento sportovní D-kruhový potah kombinuje moderní design s funkcionalitou. 


Univerzální kompatibilita: Tento potah volantu je navržen tak, aby byl kompatibilní s volanty o průměru 38 cm, což je standardní velikost pro většinu osobních vozidel.


Povrch: Potah je vyroben z kvalitního materiálu, který zajišťuje pevný a neklouzavý úchop volantu. To pomáhá zlepšit kontrolu nad vozem a zvyšuje bezpečnost během jízdy.


Stylový design: S elegantním černým designem s proužky z uhlíkových vláken a PU kůže přináší tento potah moderní vzhled do interiéru vašeho vozu. D-kruhový tvar zajišťuje pohodlný úchop a moderní vzhled.


Jednoduchá instalace: Potah lze snadno nainstalovat na volant bez potřeby dalšího nářadí. Stačí ho přetáhnout přes volant a upevnit na správném místě.

Tento potah na volant je nejen praktickým doplňkem, který chrání váš volant před opotřebením, ale také vylepšuje estetiku interiéru vašeho vozu. S neskluzovým povrchem a moderním designem je skvělým doplňkem pro každého řidiče.

Technické specifikace: 

  • Výrobce: Ergocar
  • Průměr: 38cm
  • Barva: černá

Parametry

Záruka:
24 měsíců
Unpacked

Doporučené produkty z kategorie: