Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -564 Kč

Polštář pro zdravou pleť AntiAgingKissen, 50 x 30 cm

AntiAgingKissen
AL-5861

2 roky Rozbalené Rozbalené

Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Nové zboží, pouze v rozbaleném poškozeném obalu. Záruka 24 měsíců.

Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

1 226 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
1 790 Kč Sleva 32%
Počet
Poslední kus skladem

Polštář pro zdravou pleť AntiAgingKissen, 50 x 30 cm

Spaní na tradičních polštářích – bez ohledu na materiál povlaku na polštář – vyvíjí tlak na pokožku, což často vede k ranním otokům a tvorbě vrásek. Tento efekt je důsledkem tlaku a tření, kterému je pokožka vystavena během spánku. Zejména při spánku na obličeji mohou tyto faktory vést ke zvýšenému spánku a výrazovým vráskám, což může časem ovlivnit vzhled pokožky.

Existuje však jednoduchý způsob, jak tomuto procesu zabránit. Díky AntiAgingCushion umožňuje trvalé nebo pravidelné zmírňování postižených oblastí pokožce postupné navracení její pružnosti a zmenšení vrásek. AntiAgingKissens specificky snižuje tlak na pokožku a namáhání je minimalizováno. To umožňuje pokožce regeneraci a tím podporuje proces redukce vrásek šetrným a přirozeným způsobem.

AntiAgingKissens aktivně bojuje proti vráskám a předchází jim. Nejenže redukuje věkové vrásky, ale také účinně redukuje spánek a mimické linky.

Lidé, kteří pravidelně spí na jedné straně hlavy, mají často skvrnitou pokožku. Trvalý a opakovaný tlak na pokožku může vyvolat akné. S AntiAgingKissens se tomuto tlaku lze vyhnout a akné redukovat.

AntiAging Pillow zajišťuje snížení tvorby vrásek a také zajišťuje ochranu drahých pleťových krémů, protože zajišťuje, že se tyto noční krémy nesmažou o váš polštář, když spíte.

Technické specifikace:

  • Značka: AntiAgingKissen
  • Rozměry: 50 x 30 x 15 cm

Parametry

Záruka:
24 měsíců
Unpacked

Doporučené produkty z kategorie: