Ezam.cz - PARFÉMY se slevami až 69 %!

close Zavřít
  • -200 Kč

Parfémovaná voda pro ženy Helan G-Oud, 50ml

Helan
DR4-518

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu bez celofánu.

799 Kč
S DPH
999 Kč Sleva 20%
Počet
Poslední kus skladem

Parfémovaná voda pro ženy Helan G-Oud, 50ml

Stav produktu: 

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu bez celofánu.

Helan G-Oud je parfém s orientálním charakterem, který vás vtáhne do tajemného světa exotických vůní. Jeho složení přináší smyslnou a hlubokou vůni, která je bohatá na dřevité a kořeněné tóny. Každý sprchování aplikací tohoto parfému se promění v jedinečný zážitek.

Vlastnosti: 

- Orientální vůně: Helan G-Oud je parfém, který se vyznačuje exotickou a orientální vůní. Jeho složení zahrnuje kombinaci dřevitých a kořeněných tónů, které vytvářejí bohatou a smyslnou atmosféru.

- Trvanlivost: Tento parfém je navržen tak, aby se jeho vůně dlouho udržela na vaší pokožce, což vám poskytuje pocit svěžesti a vůně po celý den.

- Kvalitní složení: Helan G-Oud obsahuje vysoce kvalitní ingredience, které jsou pečlivě vybrány a kombinovány, aby vytvořily harmonickou a smyslnou vůni.

- Elegantní lahvička: Parfém je umístěn v atraktivní lahvičce, která je vhodná pro každodenní použití i jako luxusní doplněk na vaší toaletní stolici.

Složení: Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Eugenol, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Farnesol, Citral, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

Parametry

Záruka:
24 měsíců

Specifické reference

ean13
8058774306912
Nové

Doporučené produkty z kategorie: