Ezam.cz - BÍLÉ ELEKTRO s vyššími - časově omezenými - slevami až 72 %!

close Zavřít
  • -200 Kč
  • Novinka

Kávové kapsle Caffé Borbone Don Carlo Miscela Red, 100 kapslí

Caffe Borbone
PITI-1132

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A – NOVÉ. V originálním poškozeném obalu.

Expirace: 12/2025

449 Kč
S DPH
649 Kč Sleva 31%
Počet
Skladem (3 ks)

Kávové kapsle Caffé Borbone Don Carlo Miscela Red, 100 kapslí

Kávové kapsle Caffé Borbone Miscela Red jsou synonymem pro vynikající chuť a autentický italský kávový zážitek. Tato sada obsahuje 100 kapslí plných směsi Miscela Red, která je známá svou bohatou chutí a silným aroma.

  • Intenzivní chuť: Miscela Red je charakterizována svou intenzivní a bohatou chutí, která potěší všechny milovníky silné italské kávy. Každý doušek této kávy je plný bohatých tónů, které probudí vaše chuťové buňky a dodají vám potřebnou energii na začátek dne.
  • Kvalitní přísady: Kávové kapsle Caffé Borbone Miscela Red jsou vyrobeny z nejkvalitnějších kávových zrn, která jsou pečlivě vybrána a pražena, aby poskytovala optimální chuť a aroma. Každá kapsle je plně balancovaná a vyvážená, což zaručuje konzistentní a lahodnou chuť s každým šálkem.
  • 100 kapslí: Tato sada obsahuje 100 kávových kapslí Miscela Red, což je dostatečné množství pro dlouhodobé užívání a sdílení s rodinou a přáteli. Díky tomuto velkému balení máte vždy dostatek kávy po ruce, abyste si mohli vychutnat své oblíbené italské kávové momenty.

Specifické reference

ean13
8034028330698
New2

Doporučené produkty z kategorie: