Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -1 100 Kč

Elektrická parní sušicka dětských lahví FeeKaa FK-BB-01

FeeKaa
AL-5124

1 rok Předváděcí z výstav a veletrhů Předváděcí z výstav a veletrhů

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V originálním obalu.
Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese drobné kosmetické vady.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

1 490 Kč
S DPH
2 590 Kč Sleva 42%
Počet
Poslední kus skladem

Elektrická parní sušicka dětských lahví FeeKaa FK-BB-01

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V originálním obalu.
Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese drobné kosmetické vady.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

Ušetřete čas a energii s multifunkčním napařovačem a sušičkou FeeKaa. Toto všestranné zařízení vám umožní připravit láhev kdykoli k použití přednastavením funkce sušení. Uchovává lahvičku v suchu po dobu až 24 hodin a poskytuje teplou nebo horkou vodu s požadovanou teplotou až 72 hodin. S rozsahem teplot od 37 do 100°C nemusíte kupovat další ohřívač lahví, sušičku lahví, úložný box na lahve nebo rychlovarnou konvici.

Tento multifunkční napařovač a sušička je ideální pro všechny věkové kategorie. Můžete s ním splnit požadavky na krmení dětí různého věku, od kojenců až po starší děti. Navíc ho mohou používat i další členové rodiny k vaření vajec, přípravě kávy, čaje a dalšího.

Díky velké kapacitě napařovače a sušičky můžete sušit až 4 lahve a 6 příslušenství najednou. Tři různé možnosti stohování vám umožní efektivně sušit kojenecké lahve a příslušenství, jako jsou dudlíky, kousátka a plastové hračky.

Rychlovarná konvice na vodu s konstantní teplotou vám už nechá čekat na ohřátí lahví. Nalijte jednoduše teplou vodu s přednastavenou teplotou do lahve a máte umělou výživu připravenou k jídlu. FeeKaa je také skvělým dárkem pro novorozence, a s nabízenou zárukou a možností výměny je nákup bez obav.

Konečně, užijte si jednoduchost a pohodlí při krmení dětí s napařovačem a sušičkou FeeKaa.

Technické specifikace:

  • Značka: FeeKaa
  • Model: FK-BB-01
  • Rozměry: 45,7 x 40,6 x 38,1 cm

Parametry

Záruka:
12 měsíců
Showroomproduct

Doporučené produkty z kategorie: