Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -700 Kč
  • Novinka

Sada lyžařské helmy a brýlí Odoland, vel.S, tmavě modrá

Odoland
AL-6455

1 rok Nové rozbalené a drobná vada Nové rozbalené a drobná vada

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ ROZBALENÉ S DROBNOU VADOU. Nové zboží, pouze nepatrná nebo drobná oděrka. Testováno! V originálním obalu. Záruka 12 měsíců. Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese jemnou oděrku na horní části helmy.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

1 490 Kč
S DPH
2 190 Kč Sleva 32%
Počet
Poslední kus skladem

Sada lyžařské helmy a brýlí Odoland, vel.S, tmavě modrá

Kompletní sada lyžařské helmy a brýlí Odoland je ideální volbou pro všechny, kdo milují zimní sporty. Tato sada poskytuje účinnou ochranu pro vaši hlavu, ať už se věnujete lyžování, bruslení, snowboardingu, nebo jiným aktivitám na sněhu. Díky kombinaci vnějšího pláště z PC a vnitřního pláště z EPS materiálu je helma odolná vůči nárazům a proražení, zajišťující maximální bezpečnost.

S 14 větracími otvory nabízí helma výbornou ventilaci, zatímco brýle s technologií Flow-Tech Venting Design minimalizují zamlžování a zajišťují optimální proudění vzduchu. Přilba disponuje odnímatelnou podšívkou a chráničem sluchu, spolu s měkkým páskem na bradu pro maximální teplo a pohodlí. Brýle mají snadno nastavitelný pásek, což zajišťuje dokonalé přizpůsobení. Oba díly jsou lehké a snadno se nastavují, což minimalizuje tlak na hlavu.

Sada je ideální pro širokou škálu zimních sportů a dodává se s bonusovou taškou na helmu pro snadnou přenositelnost. Odoland sada lyžařské helmy a brýlí je nezbytností pro každého milovníka zimních sportů, poskytující nejen účinnou ochranu, ale i ultrakomfort během vašich zimních dobrodružství.

Technické specifikace:

  • Značka: Odoland
  • Velikost: S (54-56 cm)
  • Vnější materiál: polykarbonát (PC)
  • Vnitřní materiál: expandovaný polystyren
  • Barva: tmavě modrá

Parametry

Záruka:
12 měsíců
Newunpackedscratch

Doporučené produkty z kategorie: