Ezam.cz - TABLETY se slevami až 80 %!

close Zavřít
  • -150 Kč

Pleťové tonikum proti černým tečkám Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid, 100ml

Cosrx
DR4-398

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu.

449 Kč
S DPH
599 Kč Sleva 25%
Počet
Poslední kus skladem

Pleťové tonikum proti černým tečkám Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid, 100ml

Stav produktu: 

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu. 

Pleťové tonikum proti černým tečkám Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid je speciálně vyvinutý produkt pro boj proti černým tečkám a zaneseným pórům. Tento tonikum obsahuje beta hydroxy kyselinu (BHA), konkrétně kyselinu salicylovou, která je známá svými exfoliačními vlastnostmi a schopností proniknout do hloubky pórů.

Hlavní funkce tohoto tonika je odstranění nadbytečného mazu, nečistot a odumřelých kožních buněk, které způsobují vznik černých teček a zanesených pórů. Kyselina salicylová pomáhá rozpouštět a odstraňovat tuhé zátky v pórech, čímž přispívá k redukci černých teček a zlepšuje vzhled pokožky.

Tonikum je vhodné používat pravidelně po čištění pleti. Stačí aplikovat malé množství na vatový tampon a jemně otřít po celé obličeji, s důrazem na problematické oblasti s černými tečkami a zanesenými póry. Po použití tonika doporučujeme aplikovat hydratační krém.

Cosrx BHA Blackhead Power Liquid je baleno v lahvičce o objemu 100 ml, která je dostatečná na dlouhodobé používání. Je oblíbeným produktem mezi lidmi s mastnou a problematickou pletí, kteří hledají účinný produkt pro boj proti černým tečkám a zlepšení vzhledu pleti.

  • Objem: 100ml

Parametry

Záruka:
24 měsíců

Specifické reference

ean13
8809416470054
Nové

Doporučené produkty z kategorie: