Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -150 Kč

Olej na vousy John Whiskers, 50ml

John Whiskers
DR4-2007

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

349 Kč
S DPH
499 Kč Sleva 30%
Počet
Poslední kus skladem

Olej na vousy John Whiskers, 50ml

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Vaše vousy přicházejí denně do kontaktu s jídlem, tekutinami, teplem a chladem. Dodejte svým vousům a pokožce pod nimi cenné látky našeho oleje na vousy a chraňte je před vysycháním. Vaše vousy se nepoškodí a budou vypadat upraveně.

Olej na vousy John Whiskers má sladkou mužnou vůni.

Hroznový olej je hlavní složkou našeho oleje na vousy a je jedním z nejdražších rostlinných olejů komerčně dostupných. Olej je bohatý na vitamín E, který zajišťuje krásné a pružné vousy. Je také zvláště vhodný pro péči o namáhanou a suchou pokožku.

Arganový olej - arganovník je jedním z nejstarších stromů na světě a pochází pouze z jihozápadního Maroka. Arganový olej má cenné mastné kyseliny a antioxidanty . Zklidňuje poškozenou pokožku, poskytuje dostatečnou vlhkost a působí tak proti dehydrataci a lámání chloupků vousů.

Mandlový olej obsahuje důležité minerály, jako je hořčík, draslík , vápník a vitamíny E, A a B. Zajišťuje plnější a pevnější vzhled vlasů, podporuje zdravý růst vlasů a působí proti lámavosti vousů / vlasů. Nebylo to vědecky prokázáno, ale mnoho uživatelů je přesvědčeno, že mandlový olej má vliv na rychlejší růst vousů / vlasů.

  • Značka: John Whiskers
  • Objem: 50 ml

Parametry

Záruka:
24 měsíců
Nové

Doporučené produkty z kategorie: