Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -744 Kč

Bluetooth gramofon Cotsoco M49A, 5V, hnědá

Cotsoco
AL-4351

1 rok Předváděcí z výstav a veletrhů Předváděcí z výstav a veletrhů

Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu.
Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese mírné oděrky.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

846 Kč
SLEVA+ KONČÍ ZA
S DPH
1 590 Kč Sleva 47%
Počet
Poslední kus skladem

Bluetooth gramofon Cotsoco M49A, 5V, hnědá

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie . Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky či nepatrné stopy použití. Testováno! Záruka 12 měsíců. V náhradním obalu.
Stav zboží naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese mírné oděrky.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

All-in-one gramofon: vstup Bluetooth, audio vstup AUX, linkový výstup RCA a konektor pro sluchátka. Vestavěné 2 stereo reproduktory s bezdrátovou technologií Bluetooth elegantně poslouchají hudbu z vašeho smartphonu. Pro přímé přehrávání hudby použijte vstup pro pomocný kabel. Nebo si užijte čas se sluchátky. Pro lepší nebo hlasitější zvuk připojte externí reproduktor pomocí RCA kabelu.

Vinylový gramofon: Snadné použití, jednoduché nastavení a ovládání. Ideální pro milovníky vinylu. Třírychlostní (33, 45, 78 RPM) gramofon přehraje všechny vaše 7palcové, 10palcové a 12palcové vinylové desky.
Přehrávač záznamů Bluetooth s reproduktory: Vestavěný přijímač Bluetooth a 2 stereo reproduktory, můžete snadno poslouchat svou oblíbenou hudbu ze zařízení s podporou Bluetooth, jako je smartphone. Pouze Bluetooth plug and play!
【Přenosný gramofon】 Vytvořte vřelou atmosféru při rodinných setkáních. Když jste sami, může vám to pomoci uvolnit se. I když ji nepoužíváte, může to být jedna z prémiových bytových dekorací. Jako dárek také umožňuje obdarovanému cítit vaše srdce.
Retro gramofon: Na horní straně je odnímatelný kryt, který chrání vinyl a gramofon. Můžete zavřít chrániče krytu a zabránit tak vnikání prachu. A krásný texturovaný exteriér se perfektně hodí do každého prostředí.

Parametry

Záruka:
12 měsíců
Showroomproduct

Doporučené produkty z kategorie: