Ezam.cz - PARFÉMY se slevami až 69 %!

close Zavřít
  • -200 Kč

BCAA tablety 2000 mg WeightWorld, 180 tablet

WeightWorld
V-013

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Expirace: 02/2025

335 Kč
S DPH
535 Kč Sleva 37%
Počet
Poslední kus skladem

BCAA tablety 2000 mg WeightWorld, 180 tablet

BCAA tablety od WeightWorld jsou výživovým doplňkem určeným pro podporu sportovců a aktivních jedinců. Balení obsahuje 180 tablet, přičemž každá tableta poskytuje 2000 mg rozvětvených aminokyselin (BCAA), které jsou klíčové pro podporu svalového růstu a regenerace.

BCAA, neboli branched-chain amino acids, zahrnují tři esenciální aminokyseliny - leucin, isoleucin a valin. Tyto aminokyseliny jsou nezbytné pro správnou funkci svalů a jsou důležité pro budování svalové hmoty. Jsou také užitečné pro snížení únavy po intenzivním tréninku a mohou pomáhat při zotavování po fyzické námaze.

BCAA tablety od WeightWorld jsou ideální pro sportovce, kulturisty a každého, kdo se věnuje fyzické aktivitě a chce podpořit svou výkonnost a regeneraci svalů. Tento produkt je vhodný pro dlouhodobé užívání a lze jej snadno začlenit do každodenního režimu doplňků.

Přípravek je navržen tak, aby poskytoval vysokou biologickou dostupnost a efektivitu, což zajišťuje maximální využití aminokyselin tělem. BCAA tablety od WeightWorld jsou praktickým a efektivním způsobem, jak doplnit tyto klíčové aminokyseliny do vaší stravy.

  • Značka: WeightWorld
  • Balení: 180 tablet

Parametry

Záruka:
24 měsíců
Nové

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Doporučené produkty z kategorie: