Ezam.cz - PARFÉMY se slevami až 69 %!

close Zavřít
  • -200 Kč

Doplněk stravy Natural Elements Mariendistel Artischocke, 120 kapslí

Natural Elements
V-148

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Expirace: 07/2025

286 Kč
S DPH
486 Kč Sleva 41%
Počet
Skladem (2 ks)

Doplněk stravy Natural Elements Mariendistel Artischocke, 120 kapslí

Doplněk stravy od Natural Elements obsahuje kombinaci ostropestřce mariánského, artyčoku a pampelišky, a je balen v praktické formě 120 kapslí. Tento doplněk je navržen tak, aby podporoval trávicí zdraví a funkci jater.

Ostropestřec mariánský (Silybum marianum) je známý pro své prospěšné účinky na játra a je často užíván pro podporu jaterní regenerace a detoxikace. Obsahuje silibinin, složku, která pomáhá chránit jaterní buňky před toxickými látkami.

Artyčok (Cynara scolymus) podporuje trávicí zdraví díky svým choleretickým vlastnostem, což znamená, že podporuje produkci žluče a tím pomáhá v procesu trávení tuků.

Pampeliška (Taraxacum officinale) je ceněna pro své diuretické účinky a podporu detoxikace. Také pomáhá podporovat zdraví ledvin a trávicího systému.

Společně tyto tři byliny tvoří synergickou směs, která podporuje celkové trávicí a jaterní zdraví. Kapsle od Natural Elements jsou vhodné pro každodenní použití a mohou být užitečným doplňkem pro ty, kteří hledají přírodní podporu svého trávicího systému a jaterní funkce.

  • Značka: Natural Elements
  • Balení: 120 kapslí

Parametry

Záruka:
24 měsíců
Nové

Doporučené produkty z kategorie: