Ezam.cz - PARFÉMY se slevami až 69 %!

close Zavřít
  • -150 Kč

Doplněk stravy Nu U Nutrition Vitamin C 1,000 mg, 180 tablet

Nu U Nutrition
V-405

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Expirace: 03/2026

239 Kč
S DPH
389 Kč Sleva 38%
Počet
Poslední kus skladem

Doplněk stravy Nu U Nutrition Vitamin C 1,000 mg, 180 tablet

O vitaminu C se říká, že hraje důležitou roli při růstu a opravě vašeho těla. Pomáhá vytvářet kolagen – životně důležitý protein, který se podílí na udržení zdraví vaší kůže, kostí, zubů, chrupavek, vazů a krevních cév. Pomáhá také hojit rány.
Vaše tělo si však nedokáže ukládat (ani vyrábět) vitamín C. Proto se doporučuje denní příjem vitamínu C. Existuje několik důvodů, proč můžete zvážit doplňování vitamínu C ve vaší stravě, ať už kvůli nedostatku potravin bohatých na vitamín C nebo proto, že vaše tělo neabsorbuje dostatek vitamínu C, který konzumujete.

Náš doplněk Nu U Nutrition Vitamin C je plný této základní živiny. V jedné tabletě dodáte svému tělu celých 1 000 mg vitamínu C. Dostanete také celkem 180 tablet v každé lahvičce, což je plná zásoba na 6 měsíců.

Na každou objednávku se vztahuje naše 100% záruka vrácení peněz. S výrobou pouze ve Spojeném království si můžete být jisti, že jsme přijali veškerá opatření, abychom vám poskytli kvalitní doplněk – nebo jej jednoduše pošlete zpět a vrátíme vám plnou náhradu.

  • Značka: Nu U Nutrition
  • Balení: 180 tablet

Parametry

Záruka:
24 měsíců
New2

Doporučené produkty z kategorie: