Ezam.cz - PARFÉMY se slevami až 69 %!

close Zavřít
  • -200 Kč

Doplněk stravy Maxmedix Marine Collagen Advanced, 90 kapslí

Maxmedix
V-406

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Expirace: 08/2025

286 Kč
S DPH
486 Kč Sleva 41%
Počet
Skladem (4 ks)

Doplněk stravy Maxmedix Marine Collagen Advanced, 90 kapslí

Doplněk stravy Maxmedix Marine Collagen Advanced je vysoce kvalitní produkt, který poskytuje 90 kapslí obsahujících hydrolyzovaný mořský kolagen. Tento doplněk je navržen tak, aby podporoval zdraví a vitalitu pokožky, vlasů, nehtů a kloubů.

Marine Collagen Advanced od Maxmedix využívá hydrolyzovaný mořský kolagen, který je známý pro svou vysokou biologickou dostupnost a snadné vstřebání organismem. Hydrolyzace znamená, že kolagenové peptidy jsou rozloženy na menší částice, což usnadňuje jejich vstřebávání a využití v těle.

Každá kapsle je plněna důkladně vybranými složkami, aby poskytovala optimální podporu pro zdraví a krásu. Kromě mořského kolagenu mohou být přidány další živiny, jako je vitamín C nebo hyaluronová kyselina, které podporují produkci kolagenu a zvyšují celkový účinek produktu.

Doplněk stravy Marine Collagen Advanced je vhodný pro každodenní použití a je ideální pro ty, kdo hledají přirozenou podporu pro udržení mladistvého vzhledu a zdraví. Díky své bezpečné a přírodní formuli je tento produkt vhodný pro široké spektrum uživatelů.

  • Značka: Maxmedix
  • Balení: 90 kapslí

Parametry

Záruka:
24 měsíců
Nové

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Doporučené produkty z kategorie: