Ezam.cz - TABLETY se slevami až 80 %!

close Zavřít
  • -310 Kč
  • Novinka

Doplněk stravy Tryvite Detox & Slim, 90 kapslí

Tryvite
V-1542

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. V originálním obalu.

Expirace: 4/2025

489 Kč
S DPH
799 Kč Sleva 39%
Počet
Poslední kus skladem

Doplněk stravy Tryvite Detox & Slim, 90 kapslí

Detox&Slim je speciálně navržen tak, aby pomohl těm, kteří chtějí zhubnout prostřednictvím přirozeného detoxikačního systému a inteligentní kontroly chuti k jídlu . Toto integrované složení se zaměřuje na různé aspekty hubnutí, aby bylo dosaženo efektivních výsledků.

Prvním krokem k úspěšnému hubnutí je často detoxikace. Tato základní fáze umožňuje vašemu tělu zbavit se nahromaděných toxinů , a tím optimalizovat fungování vašich orgánů a metabolismu. S Detox&Slim je tato detoxikace podpořena přírodními složkami jako je artyčok a pampeliška , které jsou známé svými diuretickými a detoxikačními vlastnostmi . Pomáhají tělu odstraňovat toxiny a účinně pročišťují tělo. Pokud jde o hubnutí, nezbytnou součástí je zvládnutí chuti k jídlu . Nekontrolovatelné chutě nebo svačinky mohou bránit ve vašem úsilí dosáhnout vašich cílů. To je důvod, proč Detox&Slim obsahuje nopal, složku známou pro svůj účinek potlačující chuť k jídlu. Nopal zvyšuje pocit plnosti , čímž snižuje chuť k jídlu a pomáhá kontrolovat příjem kalorií.

Kromě detoxikace a zvládání chuti k jídlu Detox&Slim také podporuje spalování tuků . Ingredience jako zelený čaj a maté jsou známé svou schopností stimulovat metabolismus a podporovat termogenezi, čímž zvyšují energetický výdej těla.

Nakonec je Detox&Slim obohacen o vitamíny B3, B6, B9 a minerály, jako je zinek a chrom. Tyto základní živiny přispívají ke správnému fungování energetického metabolismu, podporují snížení únavy a podporují imunitní systém .

Stručně řečeno, Detox&Slim je kompletní vzorec, který vás účinně podporuje v procesu hubnutí. Detox&Slim je díky svému detoxikačnímu účinku, účinnému účinku potlačujícímu chuť k jídlu a podpoře spalování tuků vaším ideálním partnerem, který vás přiblíží k vašim cílům v hubnutí.

  • Značka: Tryvite
  • Balení: 90 kapslí
Nové

Doporučené produkty z kategorie: