Ezam.cz - TABLETY se slevami až 80 %!

close Zavřít
  • -50 Kč

Barva na vlasy Wella Koleston perfect me+ Illumina color 7/, 60 ml

Wella
DR4-041

2 roky Nové Nové

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ . V originálním poškozeném obalu.

149 Kč
S DPH
199 Kč Sleva 25%
Počet
Skladem (2 ks)

Barva na vlasy Wella Koleston perfect me+ Illumina color 7/, 60 ml

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ . V originálním poškozeném obalu.

Výjimečně zářivá barva Illumina Color. Buďte svědky zázraku stvoření světla: Illumina Color odhalí dosud nespatřený potenciál vlasů tím, že zvýší jejich záři na maximum. Nyní můžete stvořit své vlastní světlo a vytvářet nové zářivé barevné výrazy, které rozvíří smysly a emoce každého.

S barvou Illumina Color vaše vlasy zůstanou zdravé a hebké na dotek. Barva bude působit velmi přirozeně, jako kdyby se jednalo o Vaše přirozené vlasy. Kryje do 100% šedivých vlasů s jasným výsledkem. Není doporučeno míchat s barvami Kolestron Perfect.

Postup míchání: barvy Illumina se míchají v poměru 1:1 s oxidačním krémem Velloxon Perfect.
Aplikace na odrosty: začněte barvit u kořínků. Nejdříve nanášejte na místa s největším procentem šedin. Při zesvětlování začněte nanášet na místech, kde požadujete největší zesvětlení. Doba působení: 30 - 40 min bez tepla, 15 - 25 min. s teplem.
Aplikace na celé vlasy: barvící směs aplikujte rovnou od kořínků ke konečkům. Doba působení: 30 - 40 min bez tepla, 15 - 25 min s teplem.
Krytí šedin: pro krytí do 70% šedin doporučujeme použít barvu Illumina samostatně. Pro krytí více jak 70% šedin míchejte 1:1 s přírodním odstínem.
Ošetření po barvení: po uplynutí doby působení přidejte troch teplé vody a jemně naemulgujte. Důkladně opláchněte a použijte System Professional Color Save Shampoo nebo Wella Professionals Care Color Post Treatment.

  • Značka: Wella
  • Odstín: 7/
  • Objem: 60 ml

Parametry

Záruka:
24 měsíců

Specifické reference

ean13
8005610542249
New2

Doporučené produkty z kategorie: