Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -1 500 Kč

Masážní pistole s LCD displejem Ekupuz WS-056, 30 rychlostí 2500mAh

EKUPUZ
AL-4946

1 rok Vada na kráse Vada na kráse

Zboží spadá do kategorie B - VADA NA KRÁSE. Pouze kosmeticky poškozené, které nemá vliv na funkčnost. Testováno. V originálním obalu. Záruka 12 měsíců.
Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese drobné oděrky.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

990 Kč
S DPH
2 490 Kč Sleva 60%
Počet
Skladem (2 ks)

Masážní pistole s LCD displejem Ekupuz WS-056, 30 rychlostí 2500mAh

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie B - VADA NA KRÁSE. Pouze kosmeticky poškozené, které nemá vliv na funkčnost. Testováno. V originálním obalu. Záruka 12 měsíců.
Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Nese drobné oděrky.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

Masážní pistole EKUPUZ používá terapii nárazovou masáží k uvolnění svalové tuhosti a bolesti, hluboká tkáňová masáž efektivně pomáhá uvolnit tuhé svaly, bolest, hromadění kyseliny mléčné, zlepšuje průtok krve a urychluje regeneraci. Skvělá volba pro sportovce, lidi sedící v kanceláři, fitness instruktory a turisty.

Masážní pistole pro svaly používá vysokotlaký motor, který poskytuje maximálně 3300 výkonných rázů za minutu, které dosáhnou až do hloubky 14 mm tkáně, pronikají do hlubších svalových skupin a uvolňují tuhé svaly. 30 nastavitelných vibračních režimů, 6 vyměnitelných masážních hlavic, které vám umožní dosáhnout každého svalu, každého trigger bodu, vhodné pro krk, ramena, paže, záda, pas, nohy, chodidla a další svalové skupiny.

​Dotykový displej LCD umožňuje intuitivně číst zbývající energii a úroveň rychlosti. Vysoce kvalitní dobíjecí lithium baterie o kapacitě 2500 mAh. Masážní pistole využívá vysoce kvalitní motory s funkcí super odvod tepla, aby se zabránilo přehřátí a prodloužila životnost baterie.

​Bezštětcový motor s redukcí hluku je vybaven novou generací technologie redukce hluku, která ovládá hluk do 35 dB. Masážní pistole EKUPUZ pro hlubokou tkáňovou masáž těla umožní únavu a bolest těla rozptýlit v tiché vibraci, užijete si klidnou chvíli relaxace. Masážní pistoli můžete používat doma, v posilovně, v kanceláři, aniž byste rušili ostatní.

Technické specifikace:

  • Značka: Ekupuz
  • Model: WS-056
  • Hlučnost: 35 dB
  • Kapacita baterie: 2500 mAh
  • Počet rychlostí: 30
  • Počet nástavců: 6
  • Materiál: silikon
  • Rozměry: 28 x 11 x 22 cm

Parametry

Záruka:
12 měsíců
Damagedlook

Doporučené produkty z kategorie: