Ezam.cz - Dubnové ČASOVÉ SLEVY vás zahřejí!

close Zavřít
  • -1 500 Kč

Masážní přístroj nohou a lýtek Tvdugim NF-F2, černá

Tvdugim
AL-6318

1 rok Servisované Servisované

Zboží spadá do kategorie B - SERVISOVANÉ. Zboží po odborném servisním zásahu, může nést drobné oděrky. Testováno odborným servisem! Záruka 12 měsíců. V originálním poškozeném obalu.

Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu".

Může nést stopy použití, nese oděrky, na látce žmolky.
Nemusí obsahovat český návod k obsluze.

1 490 Kč
S DPH
2 990 Kč Sleva 50%
Počet
Poslední kus skladem

Masážní přístroj nohou a lýtek Tvdugim NF-F2, černá"

Masážní přístroj na nohy Shiatsu je vybaven dálkovým ovládáním, takže nemusíte ohýbat, abyste při používání přístroje dotkli obrazovky. Nastavitelný podpůrný popruh 360 stupňů vám umožní relaxovat ve více polohách nad tělem.

Tento masážní přístroj na nohy přináší úžasnou relaxaci a pohodu, díky svým inovativním funkcím. Nejprve si můžete vychutnat rychlé zahřátí díky integrovanému ohřívači vzduchu. To znamená, že se nemusíte bát chladných nohou při masáži - vaše nohy budou v teple a pohodě.

Pro bezpečnostní povědomí během použití má tento masážní přístroj automatický časový spínač. Standardně je nastaven na 15 minut, což je ideální doba pro uvolnění svalů a zmírnění stresu. Pokud však chcete prodloužit svou masáž, můžete si ručně vybrat časový úsek, který vám nejlépe vyhovuje - od 5 do 30 minut.

Tento masážní přístroj nabízí mnoho různých masážních režimů a intenzit, aby se přizpůsobil vašim individuálním potřebám. Využívá tlakovou a válečkovou masáž, a to jak v automatických, tak manuálních režimech. Můžete si vybrat ze tří různých rychlostí a tří úrovní vibrací, abyste dosáhli maximální relaxace.

Jedna z výhod tohoto masážního přístroje je také snadná údržba. Díky odnímatelnému víku je čištění velmi jednoduché. Stačí sundat víko, vyčistit ho a zase nasadit. S kompaktním a přenosným designem můžete tuto masážní terapii provádět doma, v kanceláři nebo kdekoliv jinde, kde potřebujete okamžitý relaxační zážitek. Vaše nohy si tuto péči zaslouží.

Technické specifikace:

  • Značka: Tvdugim
  • Model: NF-F2
  • Barva: černá
  • Časovač: 5- 30 min
Repasované

Doporučené produkty z kategorie: